Erbjuder Fello mobilt bredband?

Nej, Fello erbjuder inget mobilt bredband, utan har i dagsläget bara olika mobilabonnemang med särskilda erbjudanden för studenter, barn under 18 år och seniorer över 55 år.

Tips! Jämför alla erbjudanden på mobila bredband här

Det finns inga uppgifter som tyder på att Fello planerar att lansera mobilt bredband inom en snar framtid, men eftersom det kan gå snabbt på telekommarknaden är det alltid bra att hålla ögon och öron öppna.

Erbjuder Fello kontantkort för mobilt bredband?

Nej, Fello erbjuder varken kontantkort eller abonnemang för mobilt bredband. Faktum är att Fello inte erbjuder kontantkort överhuvudtaget, utan bara mobilabonnemang.

Är du intresserad av kontantkort för mobilt bredband kan du till exempel besöka operatörer som Tele2, Telenor, Tre eller Hallon som alla har flera olika alternativ att välja mellan.

Har Fello mobilt bredband för särskilda målgrupper?

Nej, Fello har inga mobila bredband alls, och således inte heller för särskilda målgrupper. Fellos erbjudanden för studenter, barn under 18 år och för seniorer över 55 år gäller endast för deras olika mobilabonnemang.

Vilken operatör kan jag köpa mobilt bredband hos i stället för hos Fello?

Vilken operatör du kan köpa mobilt bredband hos i stället för hos Fello beror helt på dina personliga önskemål, behov och surfvanor. På vår sida Bäst i test hittar du mobila bredband som enligt vår mening är bäst när det till exempel gäller mycket surf, lite surf, för studenter, för företag, till Ipaden och för husvagns- och campingsemestern.

Tips! Hallon är en av de billigaste operatörerna på marknaden och erbjuder både kontantkort och abonnemang för mobilt bredband. Tänk dock på att kolla hur täckningen är där du bor. Hallon går nämligen under Tres mobilnät, som i landets norra delar och ute på landsbygden tyvärr har sina brister.

Om du vill hålla dig till Fellos mobilnät, vilket går under Telias rikstäckande och prisbelönta dito, kan du kolla närmre på Telias erbjudanden på mobilt bredband. Eftersom Telia är en av de största operatörerna är också priserna tyvärr därefter, men då får du också uppkoppling till Sveriges bästa nät på köpet.

Hitta ett bättre och billigare mobilt bredband
Välj surf
0 GB
5 GB 200 GB