MobiltBredband.se startades 2015 och är idag en av Sveriges ledande jämförelsetjänster för mobila bredband. Informationen på sajten uppdateras dagligen och hämtas direkt från operatörerna. Det gör att du enkelt kan jämföra alla mobila bredband smidigt på ett och samma ställe. Vi har även svar på allt du behöver veta om mobila bredband.

Kort info om MobiltBredband.se

  • 2015 startades sajten
  • +8 000 besökare/mån
  • 6 operatörer
  • 40 mobila bredband

Hur MobiltBredband.se tjänar pengar

Operatörerna vi jämför betalar oss ersättning för varje ny kund vi förmedlar till dom. Ersättningen gör det möjligt för oss att utveckla sajten så att den blir ännu bättre och erbjuda tjänsten kostnadsfritt till dig som konsument. För dig som konsument är priset detsamma oavsett om du klickar dig vidare via någon av länkarna på MobiltBredband.se eller går direkt till operatörens hemsida.

Du behöver dock inte vara orolig att vi skulle favorisera någon operatör i vår jämförelse. Eftersom det är du själv som väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet kan du känna dig trygg med att alternativen som visas högst upp är de bästa för dig.

Vilka som står bakom MobiltBredband.se

MobiltBredband.se ägs och drivs idag av Comparico ABsom har flera jämförelsetjänster inom telekomområdet. I Comparicos team ingår både journalister, ekonomer och marknadsförare som alla brinner för att hjälpa konsumenter att sänka sina kostnader.

Vi som skriver för Mobilt bredband

Alexandra Stenvall

Alexandra Stenvall

Maila
Evelina Grenehed

Evelina Grenehed

Maila
Helena Darlöf

Helena Darlöf

Maila

Ägarinformation

Ägare
Comparico AB
Adress
S:t Olofsgatan 9b
Postnummer & ort
753 21 Uppsala
Organisationsnummer
556851-2321
Hemsida
www.comparico.se
E-postadress
info@comparico.se