§1 Personuppgifter

Eftersom beställning av mobilabonnemang inte sker hos oss på MobiltBredband.se utan hos operatören i fråga tar, sparar eller lagrar vi aldrig några personuppgifter. Vi gör heller inte kreditupplysningar utan skulle detta krävas av operatören sker denna av operatören i fråga och inte av oss på MobiltBredband.se

§2 Ansvar

Vi på MobiltBredband.se ska inte ses som en part i eventuella konflikter mellan dig som användare av sidan och den operatör du väljer att teckna avtal med då vi aldrig ska ses som en part i detta avtal. Vi tar heller inget ansvar för eventuella ekonomiska skador eller för problem med köpt tjänst/produkt. Tvister med operatör hanteras av operatören i fråga och inte av oss på MobiltBredband.se.

Den tjänst vi erbjuder är en möjlighet att på ett enkelt och smidigt sätt jämföra de erbjudanden som finns kring mobila bredband på den svenska marknaden. Informationen på sidan uppdateras kontinuerligt av oss men kan aldrig med 100 % säkerhet sägas vara helt korrekt och vi står därför inte som ansvariga för de eventuella beslut du som kund gör baserat på informationen på vår sida.

Vill du som användare av sidan känna dig helt säker på de exakta villkoren innan du tecknar ett avtal så hänvisar vi till operatörens egna sidor.

§3 Ändring av användarvillkor

I och med att du använder vår sida godkänner du även sidans användarvillkor. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra villkoren. Det är ditt ansvar som användare av sidan att hålla dig uppdaterad med dessa villkor.