Erbjuder Halebop mobilt bredband?

Nej, Halebop erbjuder inte längre mobilt bredband. Tidigare hade de ett mobilt bredband på 25 GB, men de har valt att ta bort den tjänsten från sitt utbud. I stället erbjuder Halebop bara mobilabonnemang, kontantkort och fast bredband via fiber.

Hitta ett billigt mobilt bredband
Välj surf
0 GB
5 GB 200 GB

Har Halebop kontantkort för mobilt bredband?

Nej, Halebop har inga kontantkort för mobilt bredband. De har ett brett utbud av olika kontantkort för mobilen. Men eftersom de slutat med mobilt bredband gäller inte kontantkorten för detta.

Det finns dock flera andra operatörer som erbjuder mobilt bredband kontant. Hallon och flera av de stora operatörerna – Tre, Telenor och Tele2 – har många surfmängder att välja mellan till sina kontantkort.

Vilket pris hade Halebops mobila bredband?

Halebops mobila bredband låg bra till i pris jämfört med många av konkurrenterna. De erbjöd både högre surfmängd och högre hastigheter till lägre pris än hos många andra operatörer.

Men det finns flera andra operatörer som erbjuder riktigt bra priser på mobilt bredband. Så även om du inte kan teckna mobilt bredband hos Halebop längre finns det flera goda alternativ.

Är du ute efter ett billigt mobilt bredband kan du jämföra alternativ i vår tabell. Där kan du fylla i dina önskemål för det mobila bredbandet och se vilken operatör som har det bästa priset.

Kunde man spara surf på Halebops mobila bredband?

Det gick att spara surf på det mobila bredband som Halebop erbjöd förut. Det var en stor fördel, eftersom det är väldigt ovanligt att surfen kan sparas på mobila bredband.

Vill du kunna spara surfen till nästa månad är Hallons mobila bredband att rekommendera. De är nämligen en av få operatörer som låter kunden spara surf på mobila bredband. 

Tips! Du får ut mest av pengarna om du väljer ett mobilt bredband som matchar din surfanvändning. Kan surfen sparas till nästa månad är det en klar bonus.

Hos de flesta mobila bredband försvinner din oanvända surf när perioden är slut. Om du behöver mer får du då köpa till extra surf, vilket brukar vara väldigt dyrt.

Ingick router eller modem när man beställde mobilt bredband hos Halebop?

Router eller modem ingick inte i beställningen av Halebops mobila bredband. Däremot gick det att välja till en router. Många gånger behöver du dock köpa en router separat när du beställer mobilt bredband.

Vill du hitta ett mobilt bredband där du enkelt kan lägga till en router i beställningen? Hos de större operatörerna går det att köpa till en router direkt i deras webbshop.

Kunde man surfa i 4G med Halebops mobila bredband?

Ja, med Halebops mobila bredband gick det att surfa i Telias 4G-nät. Deras nät har täckning för både 3G och 4G och är prisbelönt som det bästa och snabbaste nätet i Sverige.

I dagsläget behövs ett mobilt bredband från Telia för att surfa i deras mobilnät. Även de andra svenska mobilnäten har dock bra 4G-täckning i stor del av Sverige. Det viktigaste är att du väljer ett mobilt bredband som har täckning där du ska använda telefonen.

Tips! Telias mobilnät har flera gånger utsetts till det bästa i Sverige.