en pojke paddlar kanot på spegelblankt vattenNu får semestrande svenskar möjlighet att dela med sig av sin sommar till hela Sverige. Foto: Goran Pehrson/Shutterstock.com

Nyheter

Restriktionerna för resor inom Sverige har till mångas stora glädje lättats upp. Telia förutspår att den här sommaren kommer vara viktigare än någonsin, och ger därför alla semesterfirare möjligheten att dela med sig av sina äventyr i tv-rutan.

Sommaren står för dörren och många svenskar jublar över beskedet att reserestriktionerna inom landet nu har lättats upp. Den svenska sommaren kommer just i år betyda väldigt mycket för väldigt många, vilket Telia har tagit fasta på.

Operatören ger nu alla semesterfirare i Sverige möjligheten att skicka in bilder och videor på sina olika sommaräventyr och svenska smultronställen. De bästa bidragen plockas sedan ut och kommer i slutet av sommaren att ersätta Telias reklam på tv såväl som på nätet.

En speciell sommar i år

Gina Azaric, Telias marknadschef, menar att sommaren 2020 kommer att vara speciell på många sätt, och att en enkel sommarhälsning kan betyda mer än man kanske tror. Förhoppningarna är att många semestrande svenskar nu kommer att vilja dela med sig av sin sommar i tv-rutan, oavsett var de befinner sig.

– Kanske får vi se en hälsning till någons mormor eller utsikten från någons altan – det ska bli väldigt roligt att se, säger hon i ett pressmeddelande.

Så delar du med dig av din sommar

På Telias hemsida kan du skicka in ditt vykort i form av ett foto eller en film, och du kan även skicka med en hälsning till svenska folket eller till någon du saknar men kanske inte har möjlighet att träffa. På hemsidan finns även flera tips för att du ska få ditt digitala vykort så bra som möjligt. Till exempel får du råd om hur du ska hålla kameran, vilket ljus som är optimalt och vad som får, och inte får synas i bild.

Om Telia väljer ut just ditt bidrag kommer du att bli kontaktad så snart som möjligt.