Stuga vid havet med ritade blommor.Nu lanserar Chili mobilt bredband med fri surf som du betalar för efter användning. Perfekt för dig som behöver tillfällig uppkoppling i sommarstugan eller på husvagnssemestern. Foto: Pressbild/Chili Mobil

Lanseringar

Det är inte långt kvar till sommaren nu, och i syfte att att förenkla surfandet för semestrande svenskar lanserar Chili Mobil den flexibla tjänsten Stugbredband. Detta är ett mobilt bredband med fri surf som du betalar för per dag, och du startar och stoppar abonnemanget efter behov. Perfekt för dig som till exempel behöver tillfällig uppkoppling i sommarstugan eller under campingsemestern.

Planerar du en semester i sommarstugan eller husbilen, men vet fortfarande inte hur du ska lösa surfandet? Då kan Chili Mobils Stugbredband vara svaret du söker. Operatörens nya tjänst är ett mobilt bredband med fri surf, där du bara betalar för de dagar då abonnemanget är aktivt. Du kan starta och stoppa när du vill.

Engångsavgiften för det mobila bredbandet är 295 kronor och sedan betalar du 19 kronor per dag.

Enkel lösning för tillfällig uppkoppling i sommar

Chilis Stugbredband ska alltså inte bara passa dig som kommer spendera sommaren i stugan, utan även dig som tänkte dra iväg med husvagnen eller husbilen på campingsemester. Du bör dock kolla upp Chilis täckning i de områden du ska besöka. Chili går nämligen under Tres mobilnät, som förvisso har god täckning i landet södra och mellersta delar, men är något mer opålitlig i norra Sverige och ute på landsbygden.

Tips! Kolla in Chili Mobils täckningskarta för att försäkra dig om att du kommer ha täckning där du planerar att semestra i sommar.

Som sagt betalar du bara för de dagar som abonnemanget är aktivt, och du kan enkelt hantera inställningarna via appen MittChili som finns för både Iphone och Android.

En efterfrågad tjänst

Johan Hörberg, CCO på Chili, menar att de finns på marknaden för att erbjuda så många som möjligt både fri och flexibel surf.

– Med Stugbredbandet vet vi att vi nu har en tjänst som vissa kundsegment har efterfrågat sedan Internet kom, säger han i ett pressmeddelande.