Kvinna sitter ute på altan med laptop och mobil.Nu kan du köpa kontantkort eller abonnemang för mobilt bredband med obegränsad surf hos Comviq. Foto: Andrey Yurlov/Shutterstock.com

Lanseringar

Comviq har nu utökat sitt redan breda sortiment med mobilt bredband. Du kan köpa bredbandet med kontantkort eller som abonnemang – obegränsad surf inom Sverige ingår oavsett vilket alternativ du väljer. Du som väljer abonnemang med bindningstid får en 4G-router med på köpet. Sommaren är räddad!

Nu har Comviq gett sig ut på den mobila bredbandsmarknaden, och det med besked. Du kan välja att köpa Comviqs mobila bredband med kontantkort eller som abonnemang. Priset ligger på konkurrenskraftiga 399 kronor.

Oavsett vilket alternativ du väljer får du tillgång till obegränsad surf, och det hör definitivt inte till vanligheterna när det gäller mobilt bredband kontant.

Surfa mycket och stabilt i sommar

Comviqs mobila bredband har äntrat marknaden precis lagom till vårens intåg, och snart är det även dags för sommar då många spenderar tid i stugan, husvagnen eller på båten.

– Under semestrarna är det ofta flera som ska dela på samma mobila bredband och då tar surfen snabbt slut. Nu ger vi både nya och befintliga kunder maximal tillgång till obegränsad surf med möjligheten att få en router på köpet, vilket vi tror kommer bli uppskattat nu innan sommaren, säger Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq på Tele2, i ett pressmeddelande.

4G-routern ingår om du binder abonnemanget

Precis som Oscar Karlsson påpekar finns det möjlighet att få en router med på köpet, men då måste du binda abonnemanget på 24 månader. Enligt Comviq ska deras 4G-router klara hastigheter på upp till 300 Mbit/s, men normalhastigheten är 10–50 Mbit/s.

Köp Comviqs mobila bredband hos återförsäljare eller på hemsidan

Om du vill testa Comviqs mobila bredband kan du köpa kontantkort hos någon av operatörens återförsäljare eller på hemsidan. Abonnemanget beställer du direkt på hemsidan eller genom att kontakta supporten.