mor och son tittar på mobil i solenStreama film och serier var du än är med Telias nya erbjudande. Foto: Pressbild/Telia

Lanseringar

5G, fri surf, Netflix och C More i ett abonnemang? Låter det intressant kan Telias senaste erbjudande vara något för dig. Genom ett nytt samarbete med Netflix kan Telia erbjuda både oändlig uppkoppling och tv-underhållning.

Det har skett ett trendskifte i hur vi ser på tv-underhållning under pandemin. Telia hakar nu på detta och lanserar ett erbjudande där du får underhållning och snabb mobil uppkoppling i ett enda abonnemang.

Telias mobilabonnemang har 5G-stöd och obegränsat med surf. Men erbjudandet stannar inte där. Du får dessutom permanent tillgång till streamingtjänsterna Netflix och C More i samma abonnemang.

Bästa underhållningen och täckningen hos samma operatör

För några år sedan köpte Telia upp bolaget Bonnier Broadcasting, i syftet att förena Sveriges bästa mobiltäckning med riktigt bra innehåll. Lanseringen av nya mobilabonnemanget och sitt utökade samarbete med Netflix är steget de har väntat på, berättar Henrik Lönnevi, chef för konsumentaffären på Telia.

– Underhållning är idag helt centralt och vi vill alltid ge våra kunder den bästa upplevelsen, därför är vi också extra glada att kombinera C More med det utökade samarbetet med Netflix, som är ett nav i många familjers hem.

Från Netflix sida berättar affärsutvecklingsansvarige Patrick Danckwardt att de vill öka sitt fokus på Norden genom samarbetet med Telia. Genom att bredda utbudet med både internationellt och lokalt innehåll kan streamingtjänsten få glädja ännu fler kunder.

5G och fri surf är perfekt för streaming

Priset på Telias nya abonnemang kostar 499 kronor i månaden det första året, och sedan gå upp till 659 kronor i månaden det andra året. I priset ingår 5G-hastighet, som gör att du kan surfa riktigt snabbt när du har tillgång till Telias 5G-nät. I dagsläget finns nätet i ett tjugotal städer i olika delar av Sverige.

Det finns inte heller någon gräns för hur mycket du kan surfa, så du kan njuta fullt ut av filmer och serier från Netflix och C More som också ingår. Har du redan ett Netflixkonto kan du behålla det när du skaffar abonnemanget.