Omdöme om Plus46 mobila bredband

Plus46 erbjuder endast mobilt bredband för företag. På hemsidan finns det tre olika surfmängder att välja mellan. Dock verkar det finnas viss möjlighet att anpassa bredbandet utifrån företagets behov. Du kan skicka in en offertförfrågan till Plus46 på hemsidan där du fyller i antal mobilabonnemang och antal mobila bredband du vill ha. Plus46 återkommer då med en offert inom kort.

När du använder mobilt bredband från Plus46 surfar du i Tele2:s nät, som håller hög kvalitet när det kommer till täckning och prestanda. Ett annat plus är att kundtjänsten går att kontakta både via telefon och e-post. Däremot är priserna ganska höga jämfört med många andra operatörer.

Fördelar

  • God täckning i nästan hela landet
  • Kundtjänst via telefon & e-post

Nackdelar

  • Något höga priser
  • Router ingår inte

Plus46 erbjudanden på mobilt bredband

Plus46 erbjuder endast mobilt bredband för företag. De vänder sig inte till någon annan målgrupp, som studenter eller seniorer.

Plus46 täckning för mobilt bredband

Plus46 använder Tele2:s nät, som täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning. Chansen är alltså god att du kommer att ha bra täckning med ett mobilt bredband från Plus46. Men för säkerhets skull är det alltid bra att titta på täckningskartan innan du beställer.

Mobilnät
Tele2
2G
3G
4G
5G

Plus46 kundtjänst för mobilt bredband

Du kan komma i kontakt med kundtjänsten både genom att ringa och skicka e-post. Det finns även ett kontaktformulär på hemsidan du kan använda om du hellre vill det. Kundtjänsten har öppet under kontorstid.

Telefon
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Ring
E-post
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Maila

Vanliga frågor om Plus46 mobila bredband

Vilken hastighet har Plus46 mobila bredband?

Plus 46 använder Tele2:s nät, som har en normalhastighet på 10–80 Mbit/s i 4G.

Har Plus46 mobila bredband stöd för 5G?

Nej, du kan inte surfa i 5G-nätet med Plus46 mobila bredband.

Kan jag köpa extra datakort hos Plus46?

Ja, du kan köpa extra data-sim via Mitt +46 eller i appen. Du kan köpa max två data-sim till varje abonnemang.

Får man med en router när man beställer mobilt bredband från Plus46?

Nej, det ingår inte någon router när du beställer mobilt bredband från Plus46. Vill du ha en router måste du köpa till det själv.

Kan man köpa extra surf hos Plus46?

Ja, det går att köpa extra surf om din surf skulle ta slut. Använder du det mobila bredbandet i en surfplatta får du ett sms med instruktioner om hur du köper mer surf ifall surfen tar slut. Använder du ett USB-modem måste du kontakta kundtjänsten för att få hjälp med att fylla på surf.