Erbjuder Universal Telecom mobilt bredband?

Nej, Universal Telecom erbjuder inte mobilt bredband för nya kunder eftersom de just har slagit sig samman med Bredband2 och går nu under det varumärket. Om du däremot redan har mobilt bredband från Universal Telecom kan du fortsätta med det utan att du ska märka av några förändringar gällande priser, utrustning och eventuella bindningstider. Bredband2 erbjuder också mobilt bredband med tre olika surfnivåer, dock något lägre än Universal Telecom, till relativt låga priser. 

Tips! Intresserad av att teckna ett nytt mobilt bredband? Genom att jämföra mobilt bredband kan du hitta det bästa alternativet just för dig. Glöm inte att filtrera din sökning utifrån dina egna behov och önskemål.

Vilka fördelar hade Universal Telecoms mobila bredband?

De största fördelarna med Universal Telecoms abonnemang till mobilt bredband var de höga surfmängderna, de relativt låga priserna och att de använde Telenors mobilnät som har stabil täckning över i princip hela Sverige. Överlag erbjöd Universal Telecom tjänster av riktigt hög kvalitet och det mobila bredbandet var inget undantag. Betyget höjdes ytterligare tack vare kundtjänstens omfattning och tillgänglighet.

Vilka priser hade Universal Telecoms mobila bredband?

Universal Telecoms mobila bredband hörde varken till de absolut dyraste eller billigaste på marknaden, utan placerade sig någonstans i mitten. Men med tanke på de höga surfmängderna, mobilnätet och kundtjänstens omfattning stack Universal Telecoms erbjudanden ändå ut som ytterst prisvärda.

Men det finns såklart fler operatörer som erbjuder riktigt bra och prisvärda mobila bredband, så även om du inte längre kan teckna abonnemang hos Universal Telecom har du många jämbördiga alternativ att välja mellan. I vår tabell kan du se vilka operatörer som har de bästa priserna just nu. Kom dock ihåg att billigast inte alltid är bäst – kolla om de andra delarna i abonnemanget eller kontantkortet matchar dina önskemål.

Hitta ett bättre och billigare mobilt bredband
Välj surf
0 GB
5 GB 200 GB

Kunde man spara surf på Universal Telecoms mobila bredband?

Nej, Universal Telecom erbjöd inte möjligheten att spara oanvänd surf till nästkommande månad. Det är det i och för sig inte många operatörer som gör när det gäller mobilt bredband, men det hade ju så klart annars varit ett stort plus.

Fungerade Universal Telecoms mobila bredband utomlands?

Nej, Universal Telecoms mobila bredband fungerade inte utomlands utan kunde bara användas i Sverige. Precis som när det gäller möjligheten att spara surf är det rätt ovanligt att operatörerna erbjuder möjligheten att använda det mobila bredbandet utomlands, men är detta något du värdesätter kan du kika närmare på Fibios mobila bredband. Det ska du nämligen kunna använda i stora delar av Europa, även om det så klart finns vissa begränsningar när det gäller täckningen.