Om MobiltBredband.se

MobiltBredband.se startades 2015 och är idag en av Sveriges ledande jämförelsetjänster för mobila bredband. Informationen på sajten uppdateras dagligen och hämtas direkt från operatörerna. Det gör att du enkelt kan jämföra alla mobila bredband smidigt på ett och samma ställe. Vi har även svar på allt du behöver veta om mobila bredband.

Kort info om mobiltbredband.se

2015

startades sajten

+8 000

besökare/mån

6

operatörer

40

mobila bredband

Hur MobiltBredband.se tjänar pengar

Operatörerna vi jämför betalar oss ersättning för varje ny kund vi förmedlar till dom. Ersättningen gör det möjligt för oss att utveckla sajten så att den blir ännu bättre och erbjuda tjänsten kostnadsfritt till dig som konsument. För dig som konsument är priset detsamma oavsett om du klickar dig vidare via någon av länkarna på MobiltBredband.se eller går direkt till operatörens hemsida.

Du behöver dock inte vara orolig att vi skulle favorisera någon operatör i vår jämförelse. Eftersom det är du själv som väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet kan du känna dig trygg med att alternativen som visas högst upp är de bästa för dig.

Vilka som står bakom MobiltBredband.se

MobiltBredband.se ägs och drivs idag av Comparico ABsom har flera jämförelsetjänster inom telekomområdet. I Comparicos team ingår både journalister, ekonomer och marknadsförare som alla brinner för att hjälpa konsumenter att sänka sina kostnader.

Filip Svensson

Filip Svensson
Telekom-skribent

Ägarinformation

Ägare

Comparico AB

Adress

Salagatan 16A

Postnummer + ort

75330 Uppsala

Organisationsnummer

556851-2312

Hemsida

www.comparico.se

E-postadress

info@comparico.se